Produse PNRR / Mobilier școlar / Masă de laborator

Masă de laborator

Cod: SCBM50

Masă de laborator

Această masă de laborator este proiectată pentru a oferi un spațiu de lucru generos, cu dimensiuni ideale pentru a satisface cerințele laboratoarelor.

Blatul mesei
Realizat dintr-un panou de rășină de înaltă calitate, acest blat special pentru laboratoare este rezistent la acizi și alcali, asigurând o suprafață durabilă și ușor de curățat. Este proiectat să reziste la substanțe chimice agresive utilizate în mediul de laborator.

Cadru
Cadrul fabricat din metal de înaltă calitate, cu un finisaj de vopsea în pulbere de epoxy. Acest tratament special asigură rezistența la coroziune și durabilitatea maselor de laborator, menținându-le aspectul impecabil pentru o utilizare îndelungată.

Design
Masă de laborator este concepută conform fotografiilor, cu o atenție deosebită acordată designului și muncii de înaltă calitate. Finețea finisajelor și atenția la detalii garantează o funcționalitate excelentă și o estetică plăcută.

Această masă de laborator oferă un spațiu de lucru solid și sigur, fiind ideală pentru medii de laborator și cercetare. Fiind rezistentă la substanțe chimice agresive, masă asigură siguranță și durabilitate pe termen lung. Indiferent dacă este utilizată în laboratoare școlare, universitare sau industriale, această masă oferă un mediu optim pentru experimente, analize și lucrări de laborator.

Dimensiuni

Lungime

180cm

Adâncime

60cm

Înălțime

90cm

Contactați-ne acum pentru informații suplimentare despre preț, disponibilitate și livrare. Echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor și pentru a vă oferi asistență în găsirea soluțiilor potrivite pentru nevoile dvs. în laborator.

Partenerii Socub se bucură de:

mobilier de calitate la prețuri avantajoase
o gamă diversificată de produse
culori, texturi, finisaje atrăgătoare
garanție
o bună comunicare
o relație de colaborare bazată pe respect
o atitudine responsabilă
promptitudine în soluționarea solicitărilor

Devino partner Socub